Home
Fotoalbum
Agenda

Home

 

Welkom op de site van Stichting Kinderopvang Friesland, locatie ‘de Bron/Blinker’ te Bolsward. Op deze site vindt u informatie over onze groepen en over de visie van de organisatie.

Locatie Bron/Blinker:

Locatie Bron/Blinker bestaat uit een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de Buitenschoolse opvang (BSO).
Bij de BSO worden er twee groepen aangeboden. De onderbouw en de  bovenbouw BSO.
Op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal werken wij met VVE. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie. Kinderen met een VVE- indicatie kunnen hierdoor ook bij ons terecht.

Visie:

De visie van Stichting Kinderopvang Friesland is: ‘Het kind staat centraal!’ Wij vinden het belangrijk dat het kind zich welkom en vertrouwd voelt op onze groepen. Wij bieden een huiselijke sfeer, en geven de kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in hun eigen tempo.

Op alle locaties van Stichting Kinderopvang Friesland werken wordt gewerkt volgens het gedachte goed van Thomas Gorden. We luisteren actief naar de kinderen, en praten met de kinderen vanuit de Ik- boodschap. Hierdoor kunnen wij beter communiceren met het kind. Alle medewerkers volgen ook een Gorden- training en moeten een certificaat behalen om op de groep te mogen werken.

 

Wilt u graag maar informatie in combinatie met een rondleiding op onze locatie? Dat kan natuurlijk!

U kunt contact opnemen met Adjunct-hoofd ‘Anneke Reitsma’.

reitsma@kinderopvangfriesland.nl

06-13512959


 

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'de Bron/Blinker'

Aanmelden

Foto's