Home
Fotoalbum
Agenda

Welkom op de website van Kinderopvang Locatie

 Grou  

 

Een fijne plek voor kinderen, ouders en onszelf. Dat is waar we bij Kinderopvang Locatie Grou naar streven. Elke dag opnieuw. Wij vangen kinderen professioneel op en stimuleren ze in hun ontwikkeling, maar vinden het net zo belangrijk dat zij zich thuis voelen, geborgenheid en veiligheid ervaren en een gezellige tijd bij ons hebben. We willen dat kinderen zichzelf kunnen zijn en hun verhaal bij ons kwijt kunnen, zodat zij zich optimaal ontwikkelen. Het kind staat centraal. Of het nu naar ons kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang of peuteropvang gaat.


De groepsleidster als reisleidster

Onze professionele medewerkers voelen zich erg betrokken bij de kinderen en hebben veel plezier in hun werk. Ze nemen de kinderen als het ware mee op een reis door hun ontwikkeling, waarbij zij het kind begeleiden. Omdat we werken met vaste groepen en begeleiders, ziet uw kind zoveel mogelijk steeds dezelfde gezichten. Dit bevordert de onderlinge band. Onze medewerkers gaan eerlijk en positief met elkaar om en werken doelmatig en efficiŽnt. En omdat de organisatie hen volop de ruimte geeft voor hun persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing en het nemen van eigen initiatieven, is er voor de kinderen van onze kinderopvang altijd iets te beleven. 


Goede band met ouders

Zijn de kinderen blij, dan zijn hun ouders blij. Dit geldt niet alleen op vakantie, maar ook in het dagelijks leven. Dus ook wanneer uw kind bij ons is! Wanneer uw kind bij ons is, dragen wij de volle verantwoordelijkheid voor uw kind. Hier gaan we zeer zorgvuldig mee om. Omdat wij willen dat u het gevoel heeft dat uw kind bij ons in goede handen is, werken we transparant en klantgericht. We staan open voor nieuwe ideeŽn, hebben respect voor andere opvattingen en bieden ruimte voor discussie en overleg. 


Afgestemde omgeving

Onze medewerkers verzorgen uw kind in een omgeving die volledig op kinderen is ingericht. Het aanwezige speel- en ontwikkelingsmateriaal is op alle leeftijden afgestemd en biedt uw kind een uitdagende omgeving. Ons kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang voldoen uiteraard aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiŽne. 


Transparante organisatie

Stichting kinderopvang Friesland is een organisatie voor verschillende soorten kinderopvang. We hebben een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, vakantieopvang, gastouderopvang, kleinschalige kinderopvang, flexibele kinderopvang en peuteropvang. De stichting is op 21 maart 1991 ontstaan uit de Stichting Gastouderproject Harlingen- Franeker en omgeving en biedt verschillen soorten opvang in vele gemeenten in Friesland aan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'Grou Jongema'

Aanmelden

Foto's