Home
Fotoalbum
Agenda

Home

 

Welkom op de minisite van Stichting Kinderopvang Friesland, locatie "Het Tweede Thuis". Hier vindt u allerlei informatie over onze locatie. 

Ontdekken, verwonderen en beleven
Bij kinder- en peuteropvang Het Tweede Thuis vinden we het belangrijk dat er ruimte en tijd is om je te verwonderen en zelf op ontdekkingsreis te gaan. Dit doen we door uitdagende activiteiten aan te bieden waarbij proces voor product gaat. Ook zijn de ruimtes zo ingericht dat er ruimte is voor eigen fantasie. Denk hierbij aan een heerlijke buitenkeuken waar de kinderen met echte potten en pannen in de weer kunnen. Heksensoep is favoriet! Neem je de tijd om goed om je heen te kijken dan kan het maar zo dat je een kaboutertje ziet. Ook buiten de opvang is er veel te ontdekken. Wat dacht je van een ritje in de bolderkar om hierna heerlijk met zijn allen te picknicken?

Flexibele Opvang 
Op onze locatie kunt u gebruik maken van de zogenaamde flexibele opvang. Wij onderscheiden ons van de andere locaties door het bieden van deze flexibele opvang. Dit houdt in dat uw kind bij ons komt, op die momenten dat dit u het beste uitkomt. U bent hierdoor niet verplicht om uw kind iedere week op de zelfde dag te brengen. Flexibele opvang zou uitkomst kunnen bieden aan bijvoorbeeld ouders die de opvang niet vooruit kunnen plannen, omdat het werk en/of studiedit niet toelaat. Wij bieden flexibele opvang voor kinderen van 6 weken tot 13 jaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen voor een rondleiding.   


 

 

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'Het Tweede Thuis'

Aanmelden

Foto's