Pedagogisch medewerker BSO gezocht voor locatie Villa Emilia in Lekkum

Pedagogisch medewerker BSO Lekkum ± 9 uur per week Lekkum

Wil jij écht iets betekenen en elke dag met de allerleukste doelgroep werken op één van onze top locaties. Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Pedagogisch medewerker met veel enthousiasme en betrokkenheid

± 9 uur per week (Maandagmiddag, donderdagmiddag & vrijdagmiddag BSO)

Over de functie

Als pedagogisch medewerker ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen op jouw locatie. Je bent een vertrouwd gezicht voor de kinderen en  bouwt een band met hen en hun ouders op. Jij geeft samen met je collega’s vorm aan de ontwikkeling van kinderen van 4-13 jaar. Je hebt goed contact met de ouders over de ontwikkeling, opvoeding en verzorging van hun kind(eren). Je maakt een blijvende indruk en bent belangrijk onderdeel van hun ontwikkeling. Dát maakt jouw functie de moeite waard!

Dit kun je verwachten

bso

Dit ben jij:

leren-en-spelen

Hier kom je te werken:

Op onze locatie Villa Emilia zijn wij trots op de gemoedelijke sfeer die we met elkaar weten te creëren. We werken met een stabiel team en vullen elkaar goed aan qua talenten en activiteiten die we ontplooien. We werken met ons team aan het versterken van onze visie en samen met school. Voor de kinderen zijn we beschikbaar: enerzijds om geborgenheid te geven en anderzijds kijken we wat ze nodig hebben om zich op hun manier verder te ontwikkelen.

Stichting Kinderopvang Friesland verzorgt al sinds 1985 verspreid door heel Friesland kinderopvang. We bieden alle vormen van opvang: gastouderopvang, kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Onze organisatie is open en flexibel en wij staan voor een prettige werksfeer.

Sollicitatieprocedure:

Solliciteren bij SKF: zo gaat het in zijn werk!

Stap 1

Na het ontvangen van jouw motivatie en sollicitatie nemen we contact met je op.

Stap 2

Zijn we nieuwsgierig naar elkaar? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Stap 3

Denken we dat we kunnen matchen? Dan volgt er eventueel nog een gesprek.

Stap 4

Hebben we een klik? Dan doen we je een aanbod.
Je ontvangt je contract digitaal en je kunt digitaal jouw documenten inleveren.

Stap 5

Welkom! Je bent nu onderdeel van de SKF familie.

Contact:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 0517-380686. Je motivatie met CV mag je vóór (15-07-2024)  mailen naar: sollicitatie@kinderopvangfriesland.nl ovv PM-Lekkum